ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN...ADALAH DIALU-ALUKAN KEPADA SEMUA UNTUK JOIN THIS BLOG...BIAR KITA MENGIMARAHKAN BLOG INI LAGI...KALAU TIDAK KITA...SIAPA LAGI...ALUMNI TEJA KAN TETAP HIDUP SELAMANYA!!!ANDA BOLEY TINGGALKAN SEBARANG KOMEN ATAU PESANAN DI RUANGAN CHAT BOX TERSEBUT...WASSALAM...

Sunday, June 7, 2009

Jom Share Gambar!!


Assalamualaikum to all ex-student Teknik jengka....sekarang di blog Alumni TEJA ni dah ade satu lagi link tuk korang semua tengok gambar-gambar ketika di Teknik Jengka dulu....korang hanya perlu klik di bahagian galeri foto...kat sana nanti korang boleh la kalau nak share gambar...nak sedut gambar tu ke...nak save ke....pe pun boleh...sape-sape yang ade gambar-gambar kenangan mase kat Teknik Jengka dulu , sebagai contohnya gambar-gambar di aspura,aspuri atau gambar-gambar aktiviti-aktiviti ketika di Teknik Jengka dulu boleh la antarkan gambar-gambar tu ke alamat email alumniteja@yahoo.com nanti Teja tolong uploadkan tuk korang ke Photobucket alumniteja ye....selamat berkongsi gambar (^_^)

Teja : pasni boleh la tengok gambar-gambar kat teknik dulu... :-)

3 Comentários:

Mangkuk.com said...

owh bagus ni....

Teja said...

yup....bole la....kalo ade gambar-gambar kt teknik dulu antar le kt email alumniteja@yahoo.com ...nnt Teja uploadkn dlm photobucket 2...kalo ade gambar ms time nak bukak pose ke..ok gk..heheh

Anonymous said...

yes....

Post a Comment

Followers

About Me

My photo
Terampil.Efisyen.Jatidiri.Akauntabiliti

Kata-Kata Hikmah

PingBox

Alumni Teja World!! | 2009 © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO